Wizualizacja 1 domu Aplauz CE Wizualizacja 2 domu Aplauz CE
Ocena:
5,0/5 (1 opinia)
bardzo dobra!
dobra
średnia
nic specjalnego
słaba

Rzut parteru

Aplauz CE - Rzut parteru
Aplauz CE - Rzut parteru
1. wiatrołap 3,20 m²
2. hall 5,90 m²
3. gabinet 11,10 m²
4. kuchnia 12,00 m²
5. salon / jadalnia 40,90 m²
6. korytarz/komunikacja 12,80 m²
7. łazienka 5,60 m²
8. schody 7,90 m²
9. kotłownia 9,60 m²
10. garaż 33,90 m²

Rzut piętra

Aplauz CE - Rzut piętra
Aplauz CE - Rzut piętra
1. korytarz/komunikacja 11,50 m²
2. pokój 20,90 m²
3. pokój 12,00 m²
4. pokój 13,00 m²
5. pokój 21,90 m²
6. łazienka 4,70 m²
7. łazienka 10,60 m²

Sytuacja

Aplauz CE - Sytuacja
Aplauz CE - Sytuacja

Elewacje

Aplauz CE - Elewacja przednia
Aplauz CE - Elewacja przednia.
Aplauz CE - Elewacja tylna
Aplauz CE - Elewacja tylna.
Aplauz CE - Elewacja lewa
Aplauz CE - Elewacja lewa.
Aplauz CE - Elewacja prawa
Aplauz CE - Elewacja prawa.

Opis projektu Aplauz CE

Jeśli szukają Państwo wygodnego domu z pełnym programem pomieszczeń, dom Aplauz (CE) będzie doskonałą propozycją spełniającą te założenia. Ten piętrowy dom przywodzący na myśl nadmorską rezydencję doskonale wpasuje się w krajobraz podmiejski. Z głównej bryły mieszkalnej przykrytej czterospadowym dachem wychodzi od frontu bryła garażu z dwoma miejscami parkingowymi. Nad garażem zaprojektowano rozległy taras z widokiem na okoliczną przyrodę. Wejście główne umieszczono w podcieniu, który chroni przed wilgocią. Od strony ogrodu umieszczono duży balkon na piętrze oraz znajdujący się poniżej częściowo zadaszony taras. Będzie on znakomitym miejscem wypoczynku nie tylko w ciepłe dni, ale także w czasie deszczu. Biała, tynkowa elewacja została połączona z boniowaniem ścian oraz drewnianą okładziną podkreślającą poziom piętra. Duże przeszklenia doskonale doświetlające wnętrze to nowoczesne elementy tego projektu.

Zaletą projektu domu Aplauz (CE) jest funkcjonalne wnętrze oraz podział na strefy dzienną i nocną względem kondygnacji. Dwa pełne piętra zapewnią nie tylko wygodne poruszanie się po domu, ale także możliwość dowolnej aranżacji każdego zakątka. Do wnętrza domu przechodzi się przez przedsionek, z którego można wejść bezpośrednio do garażu. Po prawej stronie zaplanowano łazienkę oraz pomieszczenie gospodarcze przeznaczone na kotłownię z wyjściem na zewnątrz. Po lewej stronie przewidziano dodatkowy pokój idealny jako zaciszny gabinet do pracy w domu. W dalszej części znajduje się kuchnia z wygodną zabudową oraz otwarty salon połączony z jadalnią. Na poddaszu domu Aplauz (CE) ukryto wszystkie prywatne pokoje domowników, do których nie będą docierały odgłosy z dołu. Znajdują się tu cztery sypialnie oraz dwie łazienki. Zaletą projektu są dwa duże balkony, które będą doskonałym miejscem podziwiania gwieździstego nieba.

Technologia wykonania

Dach: dachówka, kąt nachylenia 20°. Stropy: żelbetowe, wylewane. Ściany: 2-warstwowe - pustak ceramiczny + styropian

Koszty budowy domu Aplauz CE

Stan surowy zamknięty
374 tys. zł
Stan deweloperski
528,5 tys. zł
4900 zł 4550 zł

Zadzwoń 52 384 49 90

Skorzystaj z bezpłatnej kosultacji z Doradcą Projektowym!

Imię i nazwisko
E-mail
Telefon
Treść pytania do projektu Aplauz CE
Twoja wiadomość została wysłana.
Wkrótce skontaktuje się z Tobą nasz doradca w celu omówienia zapytania.

Tańsze materiały budowlane?
Uzyskaj specjalne rabaty od naszych partnerów!

podaj kod pocztowy
Dziękujemy za skorzystanie z naszego formularza.

Pakiet GRATISÓW do projektu

Dedykowane gratisy do projektu Aplauz CE! Do zamówienia możesz wybrać do 5 dowolnych gratisów z poniższej listy.

Warianty

Podobne projekty

Dedykowane dodatki

Kosztorys inwestorski
450,00 zł
Projekt altanki
420,00 zł
Projekt garażu
840,00 zł
Schemat szamba
60,00 zł
Tablica informacyjna
20,00 zł

Polecane technologie

Architekt radzi

Czy istnieje możliwość powiększenia powierzchni gabinetu do 16 m kw. i dodatkowo zaprojektowania miejsca na windę?

Proponowane zmiany będą trudne do wprowadzenia w projekcie Aplauz CE. Powiększenie gabinetu i wygospodarowanie miejsca na windę wymaga zmiany gabarytów budynku, ponieważ w domu o obecnej wielkości nie zmieścimy tych pomieszczeń. Zmiany tego typu okażą się pracochłonne i kosztowne.