Projekt Wega II (TAH-439)
Dane ogólne:
CENA:2460 zł
pow. użytkowa: 139,34m²
pow. zabudowy: 112,61 m²
min. wym. działki: 25,49 x 16,29 m
kondygnacje: parterowy
poddasze: użytkowe
rodzaj zabudowy: wolnostojący
technologia: murowany
styl: tradycyjny
piwnica: nie
garaż: bez garażu
rodzaj dachu: dwuspadowy
pow. dachu: b/d
nachylenie dachu: 50° / 30° / 25°
wysokość domu: 7,99 m
kubatura: 406,91 m³
liczba pokoi: 4
liczba łazienek: 2
kominek: tak
Opis projektu:

Dom parterowy z użytkowym poddaszem, niepodpiwniczony dla 3-4 osobowej rodziny. Mały domek o prostej konstrukcji z wiatą ogrodową i grillem. Taras ogrodowy posiada zadaszenie przy którym znajduje się miejsce do grillowania. Na parterze znajduje się duża otwarta przestrzeń składająca się z salonu z kominkiem jadalni i kuchni (kuchnię możne zamknąć od strony salonu). W bliskim sąsiedztwie kuchni zlokalizowano pom. gospodarcze oraz łazienkę. Pod schodami prowadzącymi na poddasze można umieścić dodatkowo mały składzik. Na poddaszu zlokalizowano 3 sypialnie ze wspólną łazienką oraz mały stryszek. Pokój dla rodziców posiada własną garderobę oraz balkon. Dom zaprojektowano z myślą o działkach z dostępem od południa oraz dla działek o szer.ok.16.0m.


Projekt dostępny w wersji lustrzanej.

Technologia wykonania:

  • Ściany zewnętrzne: beton komórkowy + styropian.

  • Strop: drewniany.

  • Konstrukcja dachu: drewniana.

  • Pokrycie dachu: dachówka.

Rzuty:
Rzut parteru
Wega II - Rzut parteru
Opis pomieszczeń:
1.wiatrołap - 6.09 m²
2.hall - 7.67 m²
3.salon z jadalnią - 37.07 m²
4.kuchnia - 10.64 m²
5.gabinet - 15.6 m²
6.łazienka - 4.11 m²
7.pom. gospodarcze - 5.63 m²
Rzut poddasza
Wega II - Rzut poddasza
Opis pomieszczeń:
1.hall - 6.72 m²
2.garderoba - 2.28 m²
3.pokój - 14.85 m²
4.pokój - 11.36 m²
5.łazienka - 6.43 m²
6.strych* - 2.11 m²
7.poddasze* - 10.93 m²
Elewacje:
Elewacja przednia
Elewacja tylna
Elewacja lewa
Elewacja prawa

Potrzebujesz porady...?
Skontaktuj się z nami - jesteśmy do Twojej dyspozycji.

tel: 52 384 49 90 email: projekty@tooba.pl
kom: 605 071 505 kom: 502 363 539 kom: 502 363 364